Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

Karaktere kineze Pinyin në hangul Reading Converter

Ky program converts "të gjitha llojet e karaktereve tradicionale dhe thjeshtuar kineze 'to "hangul - Leximi Korean (Korean Shqiptimi)".

워3
我(워)
我(워3)
워3
니 하오 마? 쪼우 지에 룬

Ju mund të përdorni këtë program për emrin kinez në Pinyin konvertimit dhe kineze Këngë Lirike për Hangul - Reading Korean (Korean) Shqiptimi konvertimit gjithashtu.

你好吗?⇒ 니 하오 마?
你好吗?⇒ 니3 하오3 마?
你好吗?⇒ 你(니) 好(하오) 吗(마)?
你好吗?⇒ 你(니3) 好(하오3) 吗(마)?

Karaktere kineze të Pinyin me Ton shënon Converter
Ky program converts "të gjitha llojet e karaktereve tradicionale dhe thjeshtuar kineze 'to' Pinyin (Pinyin) '.
Ju mund të përdorni këtë program për emrin kinez në Pinyin konvertimit dhe kineze Këngë Lirike për Pinyin konvertimit gjithashtu.
 
Karaktere kineze Pinyin në hangul Reading Converter
Ky program converts "të gjitha llojet e karaktereve tradicionale dhe thjeshtuar kineze 'to "hangul - Leximi Korean (Korean Shqiptimi)".
Ju mund të përdorni këtë program për emrin kinez në Pinyin konvertimit dhe kineze Këngë Lirike për Hangul - Reading Korean (Korean) Shqiptimi konvertimit gjithashtu.
 
Karaktere kineze Pinyin në Katakana Reading Converter
konvertuar Kjo programit "të gjitha llojet e karaktereve tradicionale dhe thjeshtuar kineze 'to' Katakana - Japanese Reading (Japanese Shqiptimi)".
Ju mund të përdorni këtë program për emrin kinez në Pinyin konvertimit dhe kineze Këngë Lirike për Katakana - Reading Japanese (Japanese Shqiptimi) konvertimit gjithashtu.
 
Metoda e input Pinyin - Pinyin me ton shënon
Ju mund të shkruani kineze Pinyin me ton në kompjuterin tuaj pa instaluar ndonjë softuer duke përdorur këtë Realtime Pinyin Editor Program (metodë online Pinyin input me shenjat ton).
 
Figurë e thjeshtuar kineze për Converter tradicionale
thjeshtësuara Karaktere kineze të tradicionale online Converter
Ju mund të ndryshojë "Karaktere Kineze e thjeshtuar 'to "Figurë tradicionale kineze".
 
Figurë tradicionale kineze për Converter thjeshtuar
karaktere tradicionale kineze të thjeshtuar online Converter
Ju mund të konvertohet "Karaktere tradicionale kineze 'të "Figurë e thjeshtuar kineze '.
 
Karaktere kineze për hangul Reading Converter
karaktere kineze në Hangul leximi Online Converter
Ju mund të ndryshojë të gjitha llojet e karaktereve kineze (duke përfshirë japoneze, koreane karaktere kineze) në Korean Reading (Korean shqiptim).
 
Chinese Language Study Resources and Websites
If you are a Chinese Language learner, you must check these websites! These links are all free resources.
 
Related Tags
Pinyin Converter Pinyin Në Hangul Pinyin Për Koreane Pinyin Në Character Korean