Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

Japanese Emri List

Emri Japanese Lista

Japanese Emri Lista

Hiragana Shqiptimi Tabela
Ju mund të kontrolloni Dukje dhe Tingujt e Hiragana duke përdorur Shqiptimi Tabela Hiragana.
Karaktere japoneze janë bërë të Kanji, Hiragana dhe Katakana. Ju lutem kontrolloni faqet e tjera për të parë Katakana ose Kanji
 
Katakana Shqiptimi Tabela
Ju mund të kontrolloni Dukje dhe Sound i Katakana përdorur Shqiptimi Tabela Katakana .
Karaktere japoneze janë bërë të Kanji, Hiragana dhe Katakana. Ju lutem kontrolloni faqet e tjera për të parë Hiragana ose Kanji
 
Japanese Emri Generator
japoneze Emri Generator mund të ju sugjerojë emra japoneze për karaktere tuaj (për romanet tuaja ose lojra), fëmijët tuaj apo ndonjë gjë tjetër në mënyrë të rastësishme.
Ai përmban më shumë se 50.000 emrat japonezë të fundit, emrat e vajzës dhe emrat djalit.
Vetëm input Seksi dhe data e lindjes për të bërë emrin e japoneze.
 
Japanese Kanji Emri Fjalor (Si për të lexuar emrin japonez)
Japanese Kanji Emri fjalor (Si për të lexuar emrin japoneze)
Ju mund të kërkoni si të lexuar emrin japoneze.
Ju mund të përdorni anglisht, kinezisht, fjalë kyçe japoneze dhe koreane.
 
Japanese Emri List
Emri Japanese Lista
Japanese Emri Lista
 
Japan National Postal Code Lista
japoneze Kombëtar Kodi Postar Lista Kërko dhe adresa e përkthimit japoneze
Kodet Postare e Japonisë (Kodet Postare).
Si për të lexuar dhe për të shkruar adresat japoneze në anglisht dhe koreane.
Përkthimi adresat japoneze në anglisht dhe adresat koreane
 
hangul figurë të Hiragana / Katakana Converter
Ju mund të shtypni karaktere japoneze shtypja hangul - karaktere Korean
 
alfabetet romake në Hiragana / Katakana Converter
Ju mund të shtypni karaktere japoneze typing Roman alfabetet
 
Katakana të Hiragana Converter
Katakana në Hiragana online Converter
Ju mund të ndryshojë "Japanese Katakana Characters 'për' figurë Hiragana japoneze '.
 
Hiragana të Katakana Converter
Hiragana në Katakana online Converter
Ju mund të ndryshojë "Karaktere japoneze Hiragana 'për' figurë japoneze Katakana '.
 
Full Size Katakana për Half Size Katakana Converter
plotë- width Katakana për Half-width katakana online Converter
Ju mund të ndryshoni 'Full Size Katakana' për 'Half Size Katakana'.
 
Half Size Katakana për Full Size Katakana Converter
Half-width Katakana të Katakana plotë-width online Converter
Ju mund të ndryshoni 'Half Size Katakana' to 'Full Size Katakana'.
 
Old Japanese Kanji të New Japanese Kanji Converter
Vjetër Japanese Kanji në Nju japonisht Kanji online Converter
'Ju mund të ndryshojë Old Japanese Kanji (Kyūjitai)' to 'Kanji New Japanese (Shinjitai)'.
 
New Kanji japonisht në Old Japanese Kanji Converter
reja Japanese Kanji të Vjetër Japanese Kanji online Converter
'Ju mund të ndryshojë ri japonez Kanji (Shinjitai)' to 'Kanji Old Japanese (Kyūjitai)'.
 
japoneze Gjuha Burimet studimore dhe faqet e internetit
Nëse ju jeni një nxënës Gjuha japoneze, ju duhet të kontrolloni këto faqet e internetit! Këto lidhje janë të gjitha burime të lirë.
 
Related Tags
All About Names Japoneze Të Gjitha Emrat Japoneze Japoneze Boy Emrat List Japanese Girl Emrat List Japonisht Mashkull Emrat List Japonisht Femër Emrat List