Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

World Orën

Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.

Afrika e Jugut
Shtator 28 Enj 10:46 e pasdites ★
Algjeri
Shtator 28 Enj 09:46 e pasdites ☀
Andorrë
Shtator 28 Enj 10:46 e pasdites ★
Angolë
Shtator 28 Enj 09:46 e pasdites ☀
Anguilë
Shtator 28 Enj 04:46 e pasdites ☀
Antarktikë (Casey)
Shtator 29 Pre 07:46 e paradites ☀
Antarktikë (Davis)
Shtator 29 Pre 03:46 e paradites ★
Antarktikë (DumontDUrville)
Shtator 29 Pre 06:46 e paradites ★
Antarktikë (Mawson)
Shtator 29 Pre 01:46 e paradites ★
Antarktikë (McMurdo)
Shtator 29 Pre 09:46 e paradites ☀
Antarktikë (Palmer)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Antarktikë (Rothera)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Antarktikë (Syowa)
Shtator 28 Enj 11:46 e pasdites ★
Antarktikë (Troll)
Shtator 28 Enj 10:46 e pasdites ★
Antarktikë (Vostok)
Shtator 29 Pre 02:46 e paradites ★
Antiga dhe Barbuda
Shtator 28 Enj 04:46 e pasdites ☀
Arabia Saudite
Shtator 28 Enj 11:46 e pasdites ★
Argjentinë (Argentina/Buenos Aires)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Catamarca)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Cordoba)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Jujuy)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/La Rioja)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Mendoza)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Rio Gallegos)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Salta)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/San Juan)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/San Luis)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Tucuman)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Ushuaia)
Shtator 28 Enj 05:46 e pasdites ☀
Armeni
Shtator 29 Pre 12:46 e paradites ★
Arubë
Shtator 28 Enj 04:46 e pasdites ☀
Australi (Macquarie)
Shtator 29 Pre 07:46 e paradites ☀
Australi (Adelaide)
Shtator 29 Pre 06:16 e paradites ★
Australi (Brisbane)
Shtator 29 Pre 06:46 e paradites ★
Australi (Broken Hill)
Shtator 29 Pre 06:16 e paradites ★