Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

Words / Figurë Kërkoni dhe Replace

Ju mund të kërkoni dhe të zëvendësojë fjalët e shumta apo karaktere.

Qentë, macet dhe lepujt. → Dogz, Catz dhe rabbitz. (Kërkoni dhe zëvendësojë 's' to 'z')

from to
from to
from to
from to
from to
change this 2 that