Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

World Orën

Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.

Afrika e Jugut
Korrik 17 Mër 07:08 e pasdites ☀
Algjeri
Korrik 17 Mër 06:08 e pasdites ☀
Andorrë
Korrik 17 Mër 07:08 e pasdites ☀
Angolë
Korrik 17 Mër 06:08 e pasdites ☀
Anguilë
Korrik 17 Mër 01:08 e pasdites ☀
Antarktikë (Casey)
Korrik 18 Enj 04:08 e paradites ★
Antarktikë (Davis)
Korrik 18 Enj 12:08 e paradites ★
Antarktikë (DumontDUrville)
Korrik 18 Enj 03:08 e paradites ★
Antarktikë (Mawson)
Korrik 17 Mër 10:08 e pasdites ★
Antarktikë (McMurdo)
Korrik 18 Enj 05:08 e paradites ★
Antarktikë (Palmer)
Korrik 17 Mër 01:08 e pasdites ☀
Antarktikë (Rothera)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Antarktikë (Syowa)
Korrik 17 Mër 08:08 e pasdites ☀
Antarktikë (Troll)
Korrik 17 Mër 07:08 e pasdites ☀
Antarktikë (Vostok)
Korrik 17 Mër 11:08 e pasdites ★
Antiga dhe Barbuda
Korrik 17 Mër 01:08 e pasdites ☀
Arabia Saudite
Korrik 17 Mër 08:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Buenos Aires)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Catamarca)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Cordoba)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Jujuy)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/La Rioja)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Mendoza)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Rio Gallegos)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Salta)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/San Juan)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/San Luis)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Tucuman)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Argjentinë (Argentina/Ushuaia)
Korrik 17 Mër 02:08 e pasdites ☀
Armeni
Korrik 17 Mër 09:08 e pasdites ☀
Arubë
Korrik 17 Mër 01:08 e pasdites ☀
Australi (Macquarie)
Korrik 18 Enj 04:08 e paradites ★
Australi (Adelaide)
Korrik 18 Enj 02:38 e paradites ★
Australi (Brisbane)
Korrik 18 Enj 03:08 e paradites ★
Australi (Broken Hill)
Korrik 18 Enj 02:38 e paradites ★
World Orën
Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.
 
National Flamujt lista flamuj
National listë flamujt në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per flamurin më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. Ju lutem klikoni emrin ose flamurin e vendit për të parë flamurin më të madh me permasa.
 
Country Quajtur kodet lista
Country duke e quajtur listë Kodet në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për vendin më të shpejtë e quajtur kodin kërkim të vendit të caktuar gjithashtu.
Example: USA / Kanada: 1 (kodi i vendit) + zona kodin + numrin e telefonit parapaguesit
Example: China: 86 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit
Example: Japan: 81 (kodi i vendit) + kodi i zonës + numrin e telefonit parapaguesit
Example: Korea: 82 (kodi i vendit) + + kodi i zonës numrin e telefonit parapaguesit
 
Global numrin e telefonit converter numrin e telefonit
This mjet kthyer numrin tuaj të telefonit në numrin e telefonit globale për thirrje ndërkombëtare. Për shembull, ju zgjidhni vendin tuaj dhe të dhëna numri i telefonit tuaj duke përfshirë kodin e zonës lokale. Dhe input butonin për të bërë numrin tuaj të telefonit globale.
Kodet
 
Language lista Kodet
Language (ISO 639) Lista sipas rendit alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për kërkim më të shpejtë të kodit të gjuhës specifike gjithashtu.
ISO 639 kodet Gjuha janë për përfaqësimin e emrave të gjuhëve.
 
Country Domain kodin e nivelit të lartë (ccTLD) lista e kodi
The listën e plotë të ISO 3166 kodeve dhe fusha kodi i vendit të nivelit të lartë, si i njohur si ccTLD në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per kodit të shpejtë të vendit në kërkim gjithashtu.
 
Related Tags
Worldwide GMT Ora E Botës World Harta Clock Sa është Ora Tani? Lista Koha