Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

Base64 Encoder / Decoder

Ju mund të dekodojë Base64 koduar vargjet duket si '' SGVsbG8h përdorur Base64 Decoder

Ju mund të shifroj vargjet lexueshme për Base64 endcoded vargjet duke përdorur Base64 Encoder.

7JWI64WVISDjgZPjgpPjgavjgaHjga/jgIJIZWxsbyEg5L2g5aW944CC
CSS RGB Web Color Chart
HTML Color Listat / HTML Colors Sheet
Color Picker Lloji Kërko
 
Beautiful CSS Templates Tabela
bukur Shembuj CSS Tabela për ueb-desingers.
 
Unicode Converter
Unicode Online Converter
Ju mund të ndryshojë të gjitha llojet e karaktereve në (UTF-8 kodi) "Unicode".
 
Unicode Tabela
Lista e karaktereve Unicode
"UTF-8 tryezën encoding 'dhe' karaktereve Unicode"
Character Tabela Kodi për ASCII, Unicode dhe HTML
 
Koleksion ASCII ART / AA
ASCII Art Collection - grupuar sipas kategorisë
artit ASCII është një teknikë e dizajnit grafik që përdor kompjuterët për prezantimin dhe përbëhet nga fotot pieced së bashku nga 95 karaktere shtypshëm përcaktuara nga standard ASCII nga viti 1963 dhe ASCII karakter përputhje vendos me karaktere të pronarit të zgjatur.
 
Emoji, Emoticon Fjalor
Unicode Emoji / Eemoticon dictionary. Vetëm të kopjoni dhe ngjisni Emoji / Eemoticon ju doni të përdorni në blogun tuaj, faqen dhe SNS të tilla si Facebook, Twitter, Instagram dhe kështu me radhë.
 
URL Encoder / Decoder
Ju mund të dekodojë URL koduar vargjet duket si '% E4% BD% A0% E5% A5% BD' duke përdorur URL Decoder
Ju mund të shifroj vargjet lexueshme për URL vargjet endcoded përdorur Encoder URL .
 
Base64 Encoder / Decoder
Ju mund të dekodojë Base64 koduar vargjet duket si '' SGVsbG8h përdorur Base64 Decoder
Ju mund të shifroj vargjet lexueshme për Base64 endcoded vargjet duke përdorur Base64 Encoder.
 
Random Password Generator
Ju mund të gjenerojë fjalëkalime të rastit duke përdorur gjenerator të rastit fjalëkalimin.
Gjeneratori do të ju ndihmojë për të bërë vetë të sigurta, fjalëkalimet tuaja të rastit shumë të siguruar duke përdorur kombinimin e shkronja të vogla dhe letra e sipërme rast, numrat dhe simbolet.
 
Binary / Octal / Decimal / Hexadecimal Converter
Ju mund të konvertohet numrat (Binary, oktal, decimal dhe Hexadecimal) duke përdorur Converter Numri.
 
QR Code Generator
Ju mund të bëni vetë tuaj QR Codes duke perdoruremailin e QR Code Generator.
'Kod QR' 'Quick Response Code "do të thotë
një kod QR është një dimensionale barcode dy që ruan informacion në pika të zezë dhe të bardhë.
 
Related Tags
Base64 Encoding / Deshifrim Mesazhi MIME Online Mjet Burimet E Lira