Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti
Gjuha japoneze

Hiragana Shqiptimi Tabela

 • Ju mund të kontrolloni Dukje dhe Tingujt e Hiragana duke përdorur Shqiptimi Tabela Hiragana.

Katakana Shqiptimi Tabela

 • Ju mund të kontrolloni Dukje dhe Sound i Katakana përdorur Shqiptimi Tabela Katakana .

Japanese Emri Generator

 • japoneze Emri Generator mund të ju sugjerojë emra japoneze për karaktere tuaj (për romanet tuaja ose lojra), fëmijët tuaj apo ndonjë gjë tjetër në mënyrë të rastësishme.

Japanese Kanji Emri Fjalor (Si për të lexuar emrin japonez)

 • Japanese Kanji Emri fjalor (Si për të lexuar emrin japoneze)

Japanese Emri List

 • Emri Japanese Lista

Japan National Postal Code Lista

 • japoneze Kombëtar Kodi Postar Lista Kërko dhe adresa e përkthimit japoneze

hangul figurë të Hiragana / Katakana Converter

 • arigatou. ⇒ ありがとう。
 • arigatou. ⇒ アリガトウ。

alfabetet romake në Hiragana / Katakana Converter

 • 아리가토우. ⇒ ありがとう。
 • 아리가토우. ⇒ アリガトウ。

Katakana të Hiragana Converter

 • カタカナ ⇒ かたかな

Hiragana të Katakana Converter

 • ひらがな ⇒ ヒラガナ

Full Size Katakana për Half Size Katakana Converter

 • オハヨウゴザイマス ⇒ オハヨウゴザイマス

Half Size Katakana për Full Size Katakana Converter

 • コンニチハ ⇒ コンニチハ

Old Japanese Kanji të New Japanese Kanji Converter

 • 國 ⇒ 国

New Kanji japonisht në Old Japanese Kanji Converter

 • 医者 ⇒ 醫者

japoneze Gjuha Burimet studimore dhe faqet e internetit

 • Nëse ju jeni një nxënës Gjuha japoneze, ju duhet të kontrolloni këto faqet e internetit! Këto lidhje janë të gjitha burime të lirë.
Gjuha kineze

Karaktere kineze të Pinyin me Ton shënon Converter

 • 你好吗?⇒ nǐ hǎo ma?
 • 你好吗?⇒ ni3 hao3 ma?
 • 你好吗?⇒ 你(nǐ) 好(hǎo) 吗(ma)?
 • 你好吗?⇒ 你(ni3) 好(hao3) 吗(ma)?

Karaktere kineze Pinyin në hangul Reading Converter

 • 你好吗?⇒ 니 하오 마?
 • 你好吗?⇒ 니3 하오3 마?
 • 你好吗?⇒ 你(니) 好(하오) 吗(마)?
 • 你好吗?⇒ 你(니3) 好(하오3) 吗(마)?

Karaktere kineze Pinyin në Katakana Reading Converter

 • 你好吗?⇒ ニー ハオ マー?
 • 你好吗?⇒ ニー3 ハオ3 マー?
 • 你好吗?⇒ 你(ニー) 好(ハオ) 吗(マー) ?
 • 你好吗?⇒ 你(ニー3) 好(ハオ3) 吗(マー)?

Metoda e input Pinyin - Pinyin me ton shënon

 • ni3 hao3 ma? ⇒ nǐ hǎo ma?

Figurë e thjeshtuar kineze për Converter tradicionale

 • 娱乐 ⇒ 娛樂

Figurë tradicionale kineze për Converter thjeshtuar

 • 新聞 ⇒ 新闻

Karaktere kineze për hangul Reading Converter

 • 韓國 ⇒ 한국
 • 韓国 ⇒ 한국
 • 韩国 ⇒ 한국

Chinese Language Study Resources and Websites

 • If you are a Chinese Language learner, you must check these websites! These links are all free resources.
Gjuha koreane

Hangul Shqiptimi Tabela

 • Ju mund të kontrolloni Dukje dhe Tingujt e Hangul duke përdorur Shqiptimi Tabela hangul.

Korean Emri Generator

 • Korean Emri Generator mund të ju sugjerojë emra Korean për karaktere tuaj (për romanet tuaja ose games), fëmijët tuaj ose ndonjë gjë tjetër rastësisht.

Korea Kodi Kombëtare Postar Lista

 • Korean Kombëtar Kodi Postar Lista Kërko dhe koreane adresa përkthimit Kodet

Korean Emrat Romanization Converter

 • 김 사랑 ⇒ Kim Sarang

Chinese Gjuha Shkollat dhe Blogs

Gjuha angleze

English Emri Generator

 • English Emri Generator mund të ju sugjerojë emra anglisht për karaktere tuaj (për romanet tuaja ose games), fëmijët tuaj ose ndonjë gjë tjetër rastësisht.

English Fonetika të Korean shqiptimin Converter

 • apple [ӕpl] ⇒ apple [ӕpl / 애플]

me shkronja kapitale / shkronja jokapitale Converter

 • language tools ⇒ LANGUAGE TOOLS
 • LANGUAGE TOOLS ⇒ language tools

Germa dënimet / Çdo Words

 • language tools ⇒ Language tools
 • language tool ⇒ Language Tool

Anglisht Gjuha Burimet studimore dhe Websites

 • Nëse ju jeni një nxënës Gjuha English, ju duhet të kontrolloni këto faqet e internetit! Këto lidhje janë të gjitha burime të lirë.
Bota/Travel

World Orën

 • Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.

National Flamujt lista flamuj

 • National listë flamujt në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per flamurin më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. Ju lutem klikoni emrin ose flamurin e vendit për të parë flamurin më të madh me permasa.

Country Quajtur kodet lista

 • Country duke e quajtur listë Kodet në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për vendin më të shpejtë e quajtur kodin kërkim të vendit të caktuar gjithashtu.

Global numrin e telefonit converter numrin e telefonit

 • This mjet kthyer numrin tuaj të telefonit në numrin e telefonit globale për thirrje ndërkombëtare. Për shembull, ju zgjidhni vendin tuaj dhe të dhëna numri i telefonit tuaj duke përfshirë kodin e zonës lokale. Dhe input butonin për të bërë numrin tuaj të telefonit globale.

Language lista Kodet

 • Language (ISO 639) Lista sipas rendit alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për kërkim më të shpejtë të kodit të gjuhës specifike gjithashtu.

Country Domain kodin e nivelit të lartë (ccTLD) lista e kodi

 • The listën e plotë të ISO 3166 kodeve dhe fusha kodi i vendit të nivelit të lartë, si i njohur si ccTLD në rend alfabetik. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen per kodit të shpejtë të vendit në kërkim gjithashtu.
varg/Të dhëna

Subtitle Editor

 • Nëse nëntitulli juaj është nga sync me film, ju mund të rregulluar kohën e fillimit të nëntitull me këtë nëntitull edit mjet.

HTML Tag Remover

 • <a href='http://www.ltool.net'>www.ltool.net</a> ⇒ www.ltool.net

Karakteri Counter

 • Ltoot.net ⇒ 9
 • こんにちは ⇒ 5
 • 안녕하세요. ⇒ 6

Words / Figurë Kërkoni dhe Replace

 • Ju mund të kërkoni dhe të zëvendësojë fjalët e shumta apo karaktere.
data

vjetorin Calculator

 • një ditë pas 7 ditësh, 100 ditë, 1000 ditë, 1 vjet, 2 vjet, 3 vjet dhe më shumë vjetorit nga një datë të caktuar.

Age Calculator

 • Ju mund të llogaritur moshën e saktë të bazuar në datën e lindjes.

Zodiac Kërko

 • Ju mund të gjeni veten tuaj Zodiac Sign me këtë mjet.

UNIX Koha Vula për lexueshëm Converter Data / koha

 • 1721582576 ⇒ 2024-07-22 02:22:56
 • 1721582576 ⇒ July 22, 2024, 02:22 am
 • 1721582576 ⇒ Mon, 22 Jul 2024 02:22:56 +0900
 • 1721582576 ⇒ 2024-07-22T02:22:56+09:00
 • 1721582576 ⇒ 2024年 07月 22日 02时 22分 56秒
 • 1721582576 ⇒ 2024年 07月 22日 02時 22分 56秒
 • 1721582576 ⇒ 2024년 07월 22일 02시 22분 56초

Lexueshëm Data / koha për UNIX vulën e kohës Converter

 • 2024-07-22 02:22:56 ⇒ 1721582576

Sec / Min / Hour / Dita Converter

 • 300 secounds → 5 minuta

Ditë nga data Calculator

 • Ju mund të shtoni ose të zbres nga një datë të caktuar.
ekonomi/Financa

Loan Calculator

 • Ju mund të llogarisim opsionet e ndryshme planin e shlyerjes të kredisë në të njëjtën kohë.
HTML, CSS, Interneti

CSS RGB Web Color Chart

 • HTML Color Listat / HTML Colors Sheet

Beautiful CSS Templates Tabela

 • bukur Shembuj CSS Tabela për ueb-desingers.

Unicode Converter

 • Unicode Online Converter

Unicode Tabela

 • Lista e karaktereve Unicode

Koleksion ASCII ART / AA

 • ASCII Art Collection - grupuar sipas kategorisë

Emoji, Emoticon Fjalor

 • Unicode Emoji / Eemoticon dictionary. Vetëm të kopjoni dhe ngjisni Emoji / Eemoticon ju doni të përdorni në blogun tuaj, faqen dhe SNS të tilla si Facebook, Twitter, Instagram dhe kështu me radhë.

URL Encoder / Decoder

 • Ju mund të dekodojë URL koduar vargjet duket si '% E4% BD% A0% E5% A5% BD' duke përdorur URL Decoder

Base64 Encoder / Decoder

 • Ju mund të dekodojë Base64 koduar vargjet duket si '' SGVsbG8h përdorur Base64 Decoder

Random Password Generator

 • Ju mund të gjenerojë fjalëkalime të rastit duke përdorur gjenerator të rastit fjalëkalimin.

Binary / Octal / Decimal / Hexadecimal Converter

 • Ju mund të konvertohet numrat (Binary, oktal, decimal dhe Hexadecimal) duke përdorur Converter Numri.

QR Code Generator

 • Ju mund të bëni vetë tuaj QR Codes duke perdoruremailin e QR Code Generator.