Select your language ▼
Select your language ▲
≡≡Ltool MENU
website Recommended
Gjuha japoneze
Gjuha kineze
Gjuha koreane
Gjuha angleze
Bota/Travel
varg/Të dhëna
data
ekonomi/Financa
HTML, CSS, Interneti

World Orën

Current në vende të ndryshme dhe fusha. Ju mund të përdorni kërkimin fjalen për orën më të shpejtë në kërkim të vendit të veçantë gjithashtu. ☀ ikonë = ditë. ★ ikonë = natë.

Afrika e Jugut
Mars 31 Pre 05:57 e paradites ★
Algjeri
Mars 31 Pre 04:57 e paradites ★
Andorrë
Mars 31 Pre 05:57 e paradites ★
Angolë
Mars 31 Pre 04:57 e paradites ★
Anguilë
Mars 30 Enj 11:57 e pasdites ★
Antarktikë (Casey)
Mars 31 Pre 02:57 e pasdites ☀
Antarktikë (Davis)
Mars 31 Pre 10:57 e paradites ☀
Antarktikë (DumontDUrville)
Mars 31 Pre 01:57 e pasdites ☀
Antarktikë (Mawson)
Mars 31 Pre 08:57 e paradites ☀
Antarktikë (McMurdo)
Mars 31 Pre 04:57 e pasdites ☀
Antarktikë (Palmer)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Antarktikë (Rothera)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Antarktikë (Syowa)
Mars 31 Pre 06:57 e paradites ★
Antarktikë (Troll)
Mars 31 Pre 05:57 e paradites ★
Antarktikë (Vostok)
Mars 31 Pre 09:57 e paradites ☀
Antiga dhe Barbuda
Mars 30 Enj 11:57 e pasdites ★
Arabia Saudite
Mars 31 Pre 06:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Buenos Aires)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Catamarca)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Cordoba)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Jujuy)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/La Rioja)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Mendoza)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Rio Gallegos)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Salta)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/San Juan)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/San Luis)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Tucuman)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Argjentinë (Argentina/Ushuaia)
Mars 31 Pre 12:57 e paradites ★
Armeni
Mars 31 Pre 07:57 e paradites ☀
Arubë
Mars 30 Enj 11:57 e pasdites ★
Australi (Macquarie)
Mars 31 Pre 02:57 e pasdites ☀
Australi (Adelaide)
Mars 31 Pre 02:27 e pasdites ☀
Australi (Brisbane)
Mars 31 Pre 01:57 e pasdites ☀
Australi (Broken Hill)
Mars 31 Pre 02:27 e pasdites ☀
Related Tags
Worldwide GMT Ora E Botës World Harta Clock Sa është Ora Tani? Lista Koha